waterfilter outdoor, waterfilterfles

Waterfilter fles blauw of wit?

Krijg hier antwoord of u uw waterfilterfles in het blauw, wit of roze kan bestellen en nog vele andere antwoorden op vele vragen.

Hoe maak ik de NKD Pod waterfilterfles schoon?

De waterfilterfles (POD+ fles en dop) kunnen met de hand of in de vaatwasser (na verwijdering van het filter) worden gereinigd. Het filter mag absoluut niet in de vaatwasser of met een ander type afwasmiddel worden schoongemaakt. Het filter kan worden afgespoeld onder een lopende kraan en de behuizing kan worden afgeveegd met een vochtige doek.

Is de NKD Pod waterfilter fles herbruikbaar?

De waterfilter fles (POD+) is veilig voor hergebruik en veelvuldig gebruik voor het beoogde doel. 
We raden af ​​om de POD+ bloot te stellen aan hoge temperaturen of bevriezing. Zoals bijvoorbeeld alle voedselcontainers voor herhaald gebruik, moet deze regelmatig worden schoongemaakt om bacteriegroei geen kans te geven.

Hoeveel water kan er in de waterfilterfles?

De waterfilter fles (POD+) kan 550 ml water bevatten met het filter op zijn plek. Binnenkort introduceren we extra maten.

Wat zijn de afmetingen van de waterfilterfles?

De waterfilter fles (POD+) is 20cm hoog met de dop gesloten en 7,6cm breed. De fles past in de meeste standaard bekerhouders in auto’s.

Kan ik ijsblokjes in de waterfilter fles gebruiken?

Ja. De POD+ heeft een grote opening van 3 cm waardoor hij gemakkelijk met water kan worden gevuld. Hierdoor passen ook de meeste standaard ijsblokjes door de opening van de waterfilter drinkfles.

Kan de waterfilter drinkfles ruw gebruik aan?

Deze drinkfles (POD+) is ontworpen volgens de hoogste standaard met behulp van de beste beschikbare materialen en productieprocessen en is daarom zeer robuust. Het is echter niet de bedoeling om deze waterfles onder extreme fysieke belasting te plaatsen. Goed verzorgd, kunt u jarenlang van de waterfilter fles gebruik maken.

Is lekken mogelijk bij de NKD Pod+?

Nee. De POD+ is slim ontworpen om niet te lekken. Als de dop van de drinkfles correct is vastgeschroefd en het deksel is gesloten met de knopvergrendeling ingeschakeld, kan de drinkfles met waterfilter in elke positie worden gedraaid zonder dat deze lekt.

Hoe proeft het water uit de waterfilter fles (NKD Pod)?

Onze proefpersonen beoordeelden NKD POD+ boven kraanwater consequent als voorkeurssmaak. 
Smaak is subjectief en het is de moeite waard om in gedachten te houden dat veel flessenwater gewoon gefilterd kraanwater is. 

Waarom is de NKD Pod Plus beter dan andere waterflessen?

Naast de bijzondere vormgeving is de NKD Pod+ voorzien van een uniek waterfilter ontwikkeld door Nasa, waarmee 99,7% van alle virussen en bacteriën uit het water worden gefilterd.

Wat is uw retourbeleid?

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen, dat uw gekozen aankoop op tijd wordt geleverd. 
Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 7 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. De artikel(en) moeten worden geretourneerd in de originele product verpakking en in ongebruikte en verkoopbare staat. Wij ruilen of storten het aankoopbedrag (minus eventuele verzendkosten) terug. Houd er rekening mee dat uw wettelijke consumentenrechten onaangetast blijven. We zullen binnen 7 dagen na ontvangst van het product of de producten een tegoed uitschrijven op de kaart die is gebruikt op het moment van aankoop voor de oorspronkelijke aankoopprijs minus verzendkosten. Alle geaccepteerde ruilingen worden binnen 7 dagen na ontvangst verwerkt en verzonden. Als wij het retour product niet kunnen accepteren, wordt u hiervan op de hoogte gebracht door onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retouren, die verloren gaan tijdens het transport. We raden ten zeerste aan om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken.

Welke garantie krijg ik bij het product?

De POD+ heeft een volledige garantie van één jaar tegen fabricagefouten bij uw winkelier. 

Hoeveel water kan een waterfilter produceren?

Het POD+-filter moet elke twee maanden worden vervangen of na het verwerken van 175 liter water (ongeveer 300 vullingen). 

Kan ik slechts een deel van het waterfilter vervangen?

Nee. Het POD+-waterfilter is ontworpen om volledig vervangbaar te zijn.

Begint het waterfilter rechtstreeks op het water te werken?

Om de beste kwaliteit water uit de POD+ te krijgen, wordt aangeraden het waterfilter een paar minuten in het water te laten staan. Hierdoor kan het filter het water “opladen” met een groter aantal negatieve ionen, waardoor de antioxiderende eigenschappen van het water, dat u drinkt toenemen. 
Het is aangetoond, dat dit helpt bij het bestrijden van de effecten van veroudering en bij het voorkomen van ziekten.

Kan ik de Pod+ zonder waterfilter gebruiken?

De POD+ is een mooi vormgegeven waterfles, dat zonder waterfilter prima als normale drinkfles gebruikt kan worden.

Hoe verwijder ik een waterfilter?

Het filter is zo ontworpen, dat het heel gemakkelijk kan worden verwijderd om de fles te wassen of het filter te vervangen. Draai de dop los en verwijder het deksel en filter weg van de fles. Houd de schroefdop vast en schroef het filter tegen de klok in los om het te verwijderen. Om het filter te vervangen, schroeft u het met de klok mee terug in de dop. Zorg ervoor, dat het filter stevig op zijn plaats wordt geschroefd, zonder overmatige kracht te gebruiken. Vul de fles met water en zorg ervoor, dat de schroefdop stevig in de fles is geschroefd, drink en geniet!

Kan ik heet of koud water gebruiken in de NKD Pod+?

Tijdens gebruik mag er geen heet water door het filter lopen. We raden af ​​om de POD+ in te vriezen, maar je kunt hem wel in de koelkast plaatsen. Bewaar het ook niet in direct zonlicht.

Is de waterfilterfles (NKD Pod+) recyclebaar?

Ja. De POD+ drinkfles is volledig recyclebaar.

Kan ik de waterfles met filter gebruiken voor sappen en koolzuurhoudende dranken?

De POD+ is ontworpen om u de best mogelijke kwaliteit water te bieden. Het is niet ontworpen om te worden gebruikt met andere vloeistoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of koolzuurhoudend water. 
Dit kan het filter beschadigen en de effectiviteit ervan verminderen.

Waarom is het water uit de drinkfles met waterfilter beter dan verpakt water of kraanwater?

De waterfilter fles (POD+) is meer dan een basisfilter, het reinigt de omstandigheden en herstelt het water om het terug te brengen naar hoe de natuur het oorspronkelijk verschafte. Moderne waterafgiftesystemen zijn ontworpen voor het gemak, wat vaak resulteert in schadelijke verspilling van hulpbronnen en de levering van verontreinigd of ‘dood’ water. 

Kan ik de waterfilterfles in de vaatwasser zetten?

Ja, de waterfilter fles (NKD POD+) is vaatwasmachinebestendig. Dit omvat de fles, de schroefdop, het deksel en de buitenste siliconenhuls. Het filter zou echter beschadigd raken in de vaatwasser. Het waterfilter mag daarom niet in de vaatwasser. Het moet eerst worden verwijderd.

In hoeveel kleuren kunt u onze waterfilterfles bestellen?

Onze waterfilter fles is te bestellen in de kleuren blauw, rood, zwart, groen, roze en wit.

waterfles outdoor, waterfilterfles, waterfilterfles blauw

Social Media Cleantech Nature