In de Cleantech Nature webshop bieden wij producten aan, die een steentje bijdragen aan de duurzame samenleving in de toekomst. Wij verkopen duurzame filtratie systemen voor water, lucht, geur en het vers houden van voedsel. Bij Cleantech Nature komen duurzaamheid en technologie samen in ons product assortiment. 

luchtreiniger

Duurzame luchtreiniger

Cleantech Nature lanceert binnenkort een nieuwe duurzame luchtreiniger, dat effectief effectief alle ongewenste geurtjes, allergenen, vervuilers, bacteriën elimineert. Daarnaast voorkomt het schimmelvorming. Met deze luchtreiniger houdt u voedsel vers door vocht, bacteriën en schimmels te absorberen, voordat die het eten bederven. Zo voorkomt u geld- en voedselverspilling.

waterfles met filter

Waterflessen met filter

CleanTech Nature is de betrouwbare en exclusieve Europese distributeur van hoogstaande (NASA) technologische filter systeem producten voor water, lucht, geur en versheid. Wij verkopen op dit moment prachtig vormgegeven waterflessen met filter in 6 verschillende kleuren. Wij hebben waterflessen in zwart, wit, rood, groen, blauw en roze.

Doordat CleanTech Nature een exclusieve distributeur is werken wij met onze eigen voorraad, waardoor wij een korte levertijd hebben en u direct van dienst kunnen zijn! Wij leveren onze producten aan retailers, diverse soorten bedrijven, horeca, supermarkten en aan overheden door heel Europa. Ook via BOL.com en Amazon kunt u onze waterflessen met filter aanschaffen.

Missie Clean Tech Nature

 
Ons streven is, dat iedereen overal veilig water kan drinken. Wij helpen hierdoor mee aan het tegengaan van door water overgedragen ziekten. Wij helpen onder andere kinderen in Afrika via het Life Movement Programma. Onze waterflessen met drinkfilter zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Met onze drinkwater flessen met filter help je ook het milieu een beetje de goede kant op. Een waterfilterfles van Clean Tech Nature staat gelijk aan 1200 flessen per jaar. Dat is ook nog eens voordelig voor je portemonnee!
 

Momenteel zijn wij onszelf aan het door ontwikkelen om de wereld steeds weer een stapje duurzamer te maken. Nieuwe technisch innovatieve producten worden verwacht in begin 2022. Wij staan open voor nieuwe innovatief technische producten, welke wij aan ons assortiment kunnen toevoegen. De waterfles van Clean Tech Nature heeft een speciaal door NASA ontwikkeld filter om overal te wereld zuiver water te kunnen drinken. Lees het volgende artikel over de ontwikkeling van het waterfilter.

Contact

Mocht u interesse hebben in wat CleanTech Nature voor u kan doen als distributeur of u als onze reseller? Neem vooral contact met ons op! U kunt ons bellen op tel: +31 (0)10 841 31 30

Linkpartners