NKD Pod+, waterfles met filter

Klantervaringen NKD Pod+ – de beste manier om te kiezen

Veel mensen kopen hun product tegenwoordig online. Wat is er dan handiger om even wat reviews en recensies te lezen, van mensen die het product al eerder dan jou hebben gekocht. Hieronder vind je drie recensies en een aantal reviews van mensen die de NKD Pod+ waterfilterfles hebben aangeschaft en gebruikt.

NKD Pod+ – recensie 1

De NKD Life Pod+ waterfles is een filterfles. Maar het is wel een beetje een speciale fles. Nu ben ik dol op flessen, die je water filteren, ik heb er al een paar. Ik haat kraanwater, het smaakt raar, dus gefilterd is de enige manier voor mij. Het waterfilter is zo goed op deze fles, dat ik er vijverwater uit dronk. Ja. Ze hadden een aquarium met slijmerig, enigszins groen, modderig water erin. Dit water werd in de NKD Life Pod+ gegooid en ik dronk het op. Het was vers, schoon en had geen achtergebleven pondsmaak. Geweldig!

Ze hadden ook een fles met rode wijn, die helder uit het filter komt, helder! Hetzelfde geldt voor cola. Het is duidelijk, dat ik geen zin heb in dit niveau van hekserij. Ik hou van mijn wijn en cola light zoals ze zijn. Het is best wel cool, dat het filter zo krachtig is.

Op reis en slecht water

Dus we hebben besproken hoe episch het filter is. Maar praktisch, hoe geweldig is dat, voor als je op reis bent en het water niet geweldig is? Het is ook perfect voor dagelijks gebruik met gewoon kraanwater. De fles ziet er ook serieus cool uit, verkrijgbaar in zes geweldige kleuren. Het deksel klapt open met een simpele handeling met één hand. Zo kun je onderweg drinken en ook de duurzame waterfles zonder filter gebruiken.

NKD Life Movement

Oh en voor elke gekochte fles zorgen ze ervoor, dat kinderen toegang krijgen tot schoon water. Voor elke liter water, die je drinkt, biedt het liter voor liter programma (Life Movement) van NKD hetzelfde voor een kind in nood. IK HOU HIERVAN! Goed doen terwijl je goed drinkt.

De techniek achter de waterfles en het waterfilter

Het filter maakt gebruik van technologie van het NASA-ruimteprogramma om de kwaliteiten van mineraalwater uit de bergen na te bootsen. Het filter gaat 175 liter mee, dat is 300 keer bijvullen, ongeveer twee maanden bij regelmatig gebruik. Antibacteriële technologie filtert tot 99,9% van de verontreinigingen terwijl u drinkt. Verontreinigingen omvatten bacteriën, virussen, cysten, zware metalen, chemicaliën, farmaceutische producten, pesticiden en organische verontreinigingen. Een laag pure actieve kokoskool verbetert de smaak van het water, vermindert geur en chloor zonder het water van zijn natuurlijke mineralen te ontdoen. Natuurlijke mineralen ioniseren, verhogen het antioxidantengehalte en alkaliseren het water lichtjes.

Auteur = https://anywaytostay.com/author/anywaytostayathome/

2. NKD Pod+ review: Drink confidently anytime, anywhere

Bijna elk ander weekend moet ik een korte reis maken naar onze bescheiden boerderij in familiebezit in Rishikesh, aan de voet van de Himalaya. Hoewel het basisdoel van het bezoek – regelmatig bijhouden van de dagelijkse landbouwactiviteiten – grotendeels wordt bereikt, eist de reis helaas zijn tol van mijn gezondheid. Het water in de heuvels speelt in op mijn maag. Het water is relatief hard. Terwijl het door lagen van gesteente, zand en grond sijpelt, verzamelt het mineralen en tegen de tijd dat het ons terrein bereikt, wordt het zelfs vermengd met verontreinigingen.

Het drinken van vervuild water is een van de belangrijkste redenen voor toenemende gezondheidsproblemen over de hele wereld. Onzuiver drinkwater kan ziektes veroorzaken zoals hepatitis, diarree, cholera, enz. Dankzij een innovatief apparaat genaamd Pod+, van een Britse start-up, NKD, kon ik tijdens mijn laatste reis afscheid nemen van mijn door het water verspreide maagproblemen.

Duurzame waterfles

Deze opvallende en gebruiksvriendelijke 585 ml podvormige waterfles is slagvast en lekvrij, terwijl de volledig bevestigde dop het mondstuk beschermt tegen blootstelling aan vuil of ziektekiemen. De waterfilterfles is beschikbaar in zes verschillende kleuren. Het pod+-filter gaat 300 flesvullingen mee, wat overeenkomt met 175 liter water of ongeveer twee maanden bij normaal gebruik, voordat het moet worden vervangen.

Mooie waterfles

De NKD Pod+ is ontworpen en ontwikkeld in Engeland en is eenvoudig te gebruiken. Schuif de knop omlaag om te ontgrendelen en druk vervolgens op de knop om de dop te openen. Als u klaar bent, schroeft u de dop los en verwijdert u deze. Vul met water bij gebruik met het waterfilter. Draai vervolgens de dop weer vast en u bent klaar om door te gaan en uw dorst te stillen. De NKD Pod+ met waterfilter zet water tijdens het drinken om in veilig, heerlijk smakend water door een schoon en groen zuiveringsproces.

RVS Waterfles

Met deze kleine schoonheid kun je je fles vullen uit de smerigste meren, rivieren, vijvers en plassen – in feite elke bron behalve de zee. De ultramoderne technologie, niet minder van het NASA-ruimteprogramma, filtert onmiddellijk tot 99,9% van de bacteriën, virussen, zware metalen, chemicaliën en farmaceutische producten. Het resultaat? Schoon, veilig en redelijk goed smakend water.

Hoe het werkt? Welnu, de antibacteriële technologie in de NKD pod+ filtert tot 99,9% van alle verontreinigingen, waaronder bacteriën, virussen, cysten, zware metalen, chemicaliën, pesticiden en organische verontreinigingen. Een laag pure actieve kokoskool verbetert de smaak, vermindert geur en chloor zonder het water van zijn natuurlijke mineralen te ontdoen. De NKD pod+ reinigt niet alleen, er wordt gezegd dat het het water zelfs aanvult, waardoor het iets meer alkalisch, geïoniseerd en hoger in antioxidanten is. Hierdoor word je sneller gehydrateerd en oud vuil uit je cellen wordt verwijderd! Ik gebruik de NKD Pod+ de afgelopen dagen en vul hem rechtstreeks uit de kraan. Op mijn woord, het water dat je drinkt smaakt zeker beter en ik heb geen maagklachten gehad. Ik zal deze instant waterzuiveringsfles ten zeerste aanbevelen aan studenten en werkende professionals, die altijd onderweg zijn. Auteur is Sudhir Chowdhary

3. Flessenfilter ndk pod 

Tijdens een recent bezoek aan Londen in juli zag ik deze waterfles. De inhoud komt eruit als een heldere vloeistof, zelfs als ze met kleur zijn ingebracht, nee, het is geen goocheltruc, maar het geheim zit in het waterfilter in wat anders lijkt op een kwaliteit gewatteerde standaard waterfles .

nkd AQUA filter waterfles BPA vrij

Het voorbeeld, dat ik op het evenement zag, was de demonstrant die een cola in de fles schonk en een heldere vloeistof, die uit de fles kwam. Op de fles staat ‘verwijdert tot 99,9% van de bacteriën, virussen + meer’. Als het een ingebouwd waterfilter heeft, wordt er gezegd, dat deze ‘3 maanden of 175 liter’ meegaat. Op de doos staat als ‘300 flessen ‘. Het vak vermeldt cysten, zware metalen, chemicaliën, farmaceutica, pesticiden en organische verontreinigingen.

Mooie waterfles

Hoewel we hopen, dat de vloeistof, die uit onze kranen komt geen van bovenstaande heeft, kunnen er momenten zijn, waarop we zeggen, dat er geen water uit een kraan beschikbaar is. Hoewel een beek of rivier er schoon uitziet, is het fijn om te weten, dat het water er doorheen is gefilterd. Dit zou dan veilig moeten zijn om te drinken. Het model, dat hier getest wordt is de ‘ NKD pod +’ die verkrijgbaar is in Zwart, Blauw, Groen, Roze, Rood of Wit. De voor- en achterkant van de fles zijn van doorzichtig plastic en de zijkanten hebben een zwarte rubberen hoes om de fles te beschermen tegen een val. De basis is ook bedekt met het rubberen materiaal.

U kunt het deksel omdraaien om door het filter te drinken ; wanneer u het klepdeksel sluit, is er een geruststellende klik, die u laat weten dat de inhoud verzegeld is, het deksel en de filtereenheid kunnen worden losgeschroefd om de fles opnieuw te vullen met ongeveer een halve liter vloeistof of tot 585 gram. Het waterfilter maakt gebruik van technologie, die is ontwikkeld door NASA. Hoewel het waterfilter de insluitingen kan verwijderen, zal het niet noodzakelijk de smaak verbeteren. Het filter heeft een laag pure geactiveerde kokosnoot, dus afhankelijk van een allergie is het misschien niet geschikt voor mensen met notenproblemen.

Slotbeschouwing

Deze waterfilter is ideaal voor mensen die graag ‘wild kamperen’, maar in andere landen waar de watervoorziening niet perfect is, kan zoiets als de NKD Pod + ziektedagen besparen. Ik zie dat ze betrokken zijn bij Live Movement om liter voor liter drinkwater te matchen voor kinderen in nood.Auteur is Paul Smart

4. Klantervaringen bij Bol

 Top en handig

 • Qerti
 • 23 juni 2022
 • Heeft dit artikel gekocht
 • 5 sterren

Ik raad dit product aan

 • Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik

 Super

 • JackSchmid86
 • Den Haag
 • 1 maart 2022
 • Heeft dit artikel gekocht

Ik raad dit product aan

 • Handig in gebruik, Fraai design, Goede kwaliteit

Heel goed. Ben nu al meerdere keren naar Frankrijk geweest en ik heb deze fles meegenomen voor in noodgevallen en heb hem al meerdere keren moeten gebruiken en het werkt perfect
echt een aanrader!

 Top product

 • Kaya210722
 • 20-29 jaar
 • 11 maart 2022
 • Heeft dit artikel gekocht
 • 5 sterren

Ik raad dit product aan

 • Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik, Super voor bij her dagelijks gebruik of het sporten. Echt heel nice 🙂
 • Sanderhuizing
 • 40-49 jaar
 • Den Haag 
 • 4 maart 2022
 • Heeft dit artikel gekocht
 • 5 sterren

Ik raad dit product aan

 • Voldoet aan verwachting, Goede kwaliteit, Handig in gebruik

Wat een fantastisch ding. Ik kampeer veel in de natuur in het buitenland en moest altijd veel water meenemen. Ik heb het uitgeprobeerd bij een meer bij mij in de buurt en het resultaat is uitstekend. Water was prima te drinken. Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *